Модни тенденции при чантите

Posted by admin 04.01.2019 0 Comment(s)

Когато създавате индивидуалния си външен вид, всичко има значение! Независимо от стила, който предпочитате, в зависимост от обстоятелствата или настроението, най-важното е крайния резултат, който се постига слд комбинацията от всички елементи от вашето облекло и аксесоари. Тази публикация ще се опита да проследи основните тенденции при дамските чанти.

 

 

Чанти с верижка

 

Чантите с метални дръжки със средно или голямо преплитане на металната верижка се представят в почти всяка колекция на известни марки напоследък. Те са най-вече средни или компактни с правоъгълни форми или със заоблени ъгли.

Освен това, в колекциите на модния подиум те допълват не вечерни рокли, а по-скоро ежедневни облекла. Най-елегантните от тях са тези, изработени от лак, кожа или велур в черен или червен цвят и са подходящи за всекидневни тоалети в небрежен уличен стил.

 

 

Чанти с материя

 

Нещата от памучна тъкан се появиха на подиума преди няколко година. По-късно към тях бяха добавени кожени елементи. Остават на мода не само чантите, облечени с тъкани, но и тези с деним в комбинация с естествена и еко кожа. Те могат да бъдат с дръжки от различни материали или метални верижки.

 

 

Многоцветни модели

 

Кожените чанти, които съчетават 2-3 контрастни цвята, също остават модерни. До голяма степен поради факта, че те могат да бъдат хармонично комбинирани с тоалети от различни цветове, тази тенденция се запазва и през този моден сезон.

 

 

Полукръгли чанти

 

Моделите с полукръгло дъно не са популярни за първи път. Те могат да бъдат с различни размери, но най-удобните сред тях са тези със средна големина. Моделите са идеални за ежедневен стил. Сред най-оригиналните модели са тези с масивна декорация от слоеве кожа и дълги ресни.

 

 

Вечерни официални чанти

 

Модерните колани и коктейлни чанти могат да бъдат богато украсени с кристали, камъни, капси, перли, ресни и метал, като луксозните колекции на модните дизайнери. Силна тенденция е да се носят минималистични модели със семпъл и лаконичен дизайн, които обаче са стилни и впечатляващи.

Можете също да изберете чанти и колани за вечерни рокли от златиста или сребриста  кожа - всичко блестящо съответства на модните тенденции тази година.

 

 

Чанти с колаж

 

Всички модели с колаж се считат за оригинални, модерни и красиви. Чантите с колаж съчетават елегантност, стил и обобщават всички най-модерни тенденции в момента: лаконичност, лукс, блясък, висококачествена кожа  декорация от метална верижка вместо дръжка.