Модните грешки с обувки, които не бива да допускате

Posted by admin 13.10.2017 0 Comment(s)

Различни модни гафове могат завинаги да ви вкарат в графата „недотам стилната жена“, но когато говорим за обувки, мили дами, ще се съгласите, че грешките трябва задължително да се избягват. В крайна сметка, обувките са тези, които оформят 80% от съвършения стил,  така че нека бъдем изключително внимателни с тях.

А за повече гаранция, че няма да объркат нещо във визията ви, вижте по-популярните сред тях, а именно топ модните грешки с обувки, които за нищо на света не бива да допускате:

 

 

Лъскави обувки с лъскави дрехи

Блясъкът, по принцип, трябва винаги да е добре премерен във визията. Ето защо, ако ще носите дрехи с бляскави орнаменти, не е редно да ги съчетавате с каквито и да е лъскави дамски обувки.

 

 

Имитация на известна марка

Честно казано в пъти е по-добре да заложите на среден бранд, но добре изработени обувки, отколкото да се правите на това, което не сте с евтина имитация. Въпреки че производителите на такива имитации наричат обувките си висококачествени реплики, в тях има всичко друго, но и не и визия на високо качество.

 

 

Белите обувки на висок ток не се слагат за щяло и нещяло…

Ако не е сватба или някакво супер тузарско събитие или парти, по-добре оставете белите си дамски обувки на висок ток за момента, в който половинката ще ви предложи. Дотогава те просто не вървят за никакъв повод или място.

 

 

По-добре по-малко обувки, отколкото много, но некачествени

Разбираме, типичната за всяка жена ваша страст към обувките, но ако ще я задоволявате, не падайте под някакъв приличен стандарт. В противен случай в гардероба си ще имате много боклуци и нищо подходящо нито за ежедневието, нито за някой специален повод.