Модните тенденции, които са непонятни за мъжете

Posted by admin 07.12.2016 0 Comment(s)

Някои дами обичат да си купуват дрехи, защото обожават модата, но други – за да привлекат вниманието на мъжете. В случай, че вие сте от втория тип, трябва да обмислите дали е редно да се ползвате от следващите модни трендове. Те са интересни тенденции – някои дори актуални и днес – но мъжете така и не успяха да ги възприемат:

 

Кадифето
Ето ви една хитова тенденция за този сезон! Обичате кадифе и си мечтаете следващото ви сако за работа да е от кадифе? Ами не очаквате нито онзи готин колега да ви хареса, нито шефът ви да го одобри за официално!

 

Спортен панталон и токчета
Всъщност, мъжете са много претенциозни на тема токчета и те си имат свое виждане кога и как трябва да ги носят жените. Ами варианта за съчетание със спортен панталон не влиза в тяхната представа за добра женска визия на токчета. 

 

Фуксия визия
Това е онзи искрящ розов цвят, който мъжете възприемат за прекалено лек, твърде барбински и дори неприличен. Ние го харесваме, но струва ли си да го носим, ако ще ни наричат...? Може би, не!

 

Роклята тип нощница
Поредната хитова модна тенденция, от която ще трябва да се откажете, понеже видите ли, мъжете около вас няма да ви възприемат. Ами решението си е ваше. Ние лично смятаме, че концепцията е точно такава: тази рокля е за свободолюбивите жени, може би, точно онези, които не се интересуват от мнението на околните, онези, които ще носят каквото си искат и никога няма да позволят на своите мъже да ги обричат на контрол.

 

А вие от кои жени сте? И кои непозволени тенденции си позволявате?