Мъжки кубинки

Posted by admin 09.11.2018 0 Comment(s)

 

Зимата е на прага ни и е време да се снабдите с топли и удобни боти за зимата. Мъжете достатъчно ясно показаха праз годините предпочитанията си към всички модели мъжки кубинки. Това продължава да е валидно и през този сезон.

Какво е необходимо да се търси, когато си търсите боти за студеното време?

Свойства на мъжките боти, подходящи за студеното време

Мъжките боти за студено време изискват максимално добро съчетание откачество на материала и удобство. Ботите, предназначени за студените зимни месеци трябва да изпълняватосновната си функция за държат ходилото топло и изолирано от влагат и студа навън. Всеки мъж трябва да търси здрав модел ботуш, притежаващи сравнително елегантни линии,непромокаема кожа и дебела, непързаляща се подметка. Всичко това може да се открие в последните модели мъжки кубинки, предлагани от DMR.

Важно е ботите да издържат в дълбокия сняг, хлъзгавия лед и режещия студ през повечето време.Ето защо е важно да имате освен елегантните боти и друг  чифт боти с някои много специфични свойства. Ето всички характеристики, които правят мъжките кубинки изключително полезниза студеното време:

  • Изолация от земята (дебели, многослойни подметки)
  • Вътрешна изолация (топла подплата, стелка и т.н.)
  • Хидроизолация
  • Съпротивление на вятъра и студения въздух (непорест материал)
  • Добро сцепление
  • Височина над глезена или по-голяма
  • Подходящ цвят

Това е кратък списък с препоръчителни качества за мъжки зимни ботуши. Разбира се, трудно е да се намери всичко това съчетано в един чифт ботуши, но е факт, кубинките максимално отговарят на тези изисквания.

Идеалният ботуш за обувки в студено време трябва да бъде толкова елегантен и прост, че да може да върви с бизнес костюм, но също така да е топъл, така че да може да ви е приятно дорипри температури под нулата. Също така, трябва да е здрав, за да може да е добра опора на глезена при наличие на хлъзгав лед.