Най-добрите обувки да се носят с клин

Posted by admin 08.01.2018 0 Comment(s)

Тъй като модата е нестабилна, непрекъснато се актуализираме за тенденциите и какво се случва през сезона. Докато всеки вид обувки, за които си мислите, че ще върви добре с клин и гамаши, в тази публикация ще ви представим няколко фаворита. Тези обувки не само, че ще се съчетаят красиво с ластичния панталон, но веднъж купени, ще могат да се носят с абсолютно всичко.

 

 

Кубинки

Те са изключително подходящи за гамашите, които се обуват върху клина, за да държат топло в областта на глезените и са перфектната част от дрехите, които допълват практически всичко - тениски, извънгабаритни суичъри, горещи джинси, мини рокли и други подобни. Най-голямо удоволствие при създаването на модния аутфит създава момента, когато грациозно се вмъкнете в чифт боти, за да завършите вида си.

 

 

Червени токове с платформа

Докато червените обувки с платформи ще ви накарат да се почувствате като богиня, то супершикозните костюми, които са изцяло черни или с точното количество прозрачност, са вашия отличен избор. Чудите се кои са най-добрите цветове, които вървят с червени токове? Сив, бял и тъмен шоколад. Обувките с цветен, животински печат и моделите, вдъхновени от ацтеките, получават допълнителни точки стил като най-добра украса към червени обувки. Ако има нещо, което знаем за червените високи токове, това е, че те могат да бъдат всичко друго, но не и натрапчиви.

 

 

Обувки с висок ток

Нека да не забравяме черния цвят - не само че е най-безопасният избор, но може веднага да промени имиджа коренно, ако е оформен правилно. Ако сте жена може и ви предстои среща с главен изпълнителен директор, просто сте длъжни да го направите в чифт черни високи токчета. Съчетайте ги с поразителен, изцяло черен, силно оформящ клин за забавен завършек. Дамите, които търсят внимание, могат да заложат на чифт обувки с високи токове с метални акценти като сребърни/златни токове, например.