Най-горещите тенденции при аксесоарите

Posted by admin 18.02.2019 0 Comment(s)

Всички ние всеки сезон се вълнуваме да разберем какъв стил ще се наложи в модата и в какви дизайни и цветове да инвестираме. Това са 7-те най-разпространени тенденции при аксесоарите за следващия сезон (и трябва да признаем, че те са изключително специални и впечатляващи).

Този сезон има нови тенденции в аксесоарите за ежедневните ви изяви.

Ето и някои идеи за това как някои модели ще освежат вашия външен вид.

 

 

Шапка за мотоциклет

 

Идеален женски (и мъжки) аксесоар за сутриннн разходки или за уикенда. Те съответстват на ежедневния стил на обличане и и изглеждат страхотно във всяка възможна комбинация.

 

 

Мини торбички

 

Момичета, тези малки торбички може да не побират много от вашите вещи, но имат уникален стил и ви придават леко "официален" вид. 

 

 

Слънчеви очила

 

Тази година пролетта отваря пътя за носене на слънчеви очила. Дизайнерите определящи тенденциите тази година предлагат слънчеви очила в широка гама от сложни и модерни дизайни. Тенденцията, която най-силно се откроява е възраждането на моделите от 90-те години и по всичко личи, че те ще се носят дълго.

 

 

Изящни обеци

 

Те са на мода вече 2 години и продължават да бъдат модерни. Тези големи обеци имат прекрасни форми, цветове и сложни детайли, които ги правят да изглеждат като произведения на изкуството... върху ушите ви. Независимо дали сте с бяла или матова кожа, с тях никога не може да се сбърка.

 

 

Пълна прозрачност

 

Прозрачните аксесоари сами по себи си са специална категория. Те доминират в уличния стил и са перефектен избор за нашите ежедневни изяви. Разнообразието им е огромно. Трябва да избирате между прозрачни раници, прозрачни чанти и дори прозрачни официални чанти.

 

 

Обемни гривни

 

Китките на жените този сезон са украсени с огромни метални гривни като вериги, мистериозни символи или няколко обикновени гривни върху едната ръка.

Можете да носите една голяма гривна или да изберете 3-5 гривни с различна дебелина. Съветваме ви да изберете метал с различни символи.

 

 

Големи вериги

 

Тенденциите в бижутерията през тази зима продължават да представят различни дизайни на големи вериги. Големите имена в модата изпитват истинска страст към тези огромни бижута.

Носете огромни метални колиета с копринени рокли, плетени пуловери, жилетки и други. Някои от тях са изключително необичайни и понякога дори имат модерни футуристични форми!