Класация на най-популярните дамски обувки

Posted by vili 20.01.2016 0 Comment(s)

Кои видове обувки се харесват най-много от дамите?

 Всяка жена има любим чифт обувки, към които посяга най-често. За някои това са удобните кецове, а за други обувките с висок ток.

 Въпреки това ви предлагаме кратка класация с най-харесваните дамски обувки.

 

Започваме с:

 Чизмите – този тип ботуши са доста взискателни. Не бихме казали, че са фаворит на жените, но понякога са най-подходящите. Височината им, над коляното или направо до средата на бедрото, ги правят да изглеждат твърде претенциозни за ежедневието. Те са по-скоро подходящи за партита и стоят много ефектно с къси панталони или рокля.

 

 Ботуши – през зимата едва ли има по-подходящи от тях. Въпреки това, удобството, което носят ги правят много харесвани от дамите. Моделите са доста разнообразни – на висок ток, на равна подметка, с дълбок грайфер, заострен връх, височина до средата на прасеца или до коляното и т.н. Винаги може да изберете подходящите. Съветваме ви да заложите на качествена материя, най-добре естествена кожа.

 

 Боти – отново на зимна тематика, въпреки че има модели, които са подходящи за пролетта и есента. Височината им може да бъде до глезена или малко над него. И тук, както и при ботушите, има голям избор от модели. Най-подходящи за зимните месеци са тези с висока подметка (равна или с ток), за да осигурява нужната изолация от студа, а ако се налага да ходите пеша в снега, задължително изберете дълбок грайфер.

 За по-официалните случаи може да се спрете на елегантни боти.

 

 Сандали – това понятие е доста обширно. Под сандали се разбират както моделите с равна, висока или ниска, подметка, така и високите токове с отворена пета. Разбира се, подходящи са за лятото и може да се носят в свободното време, на работа, излизане на заведение. Съчетават се практически с всичко – поли, рокли, дънки, панталони.

 

Очаквайте продължението на темата с още харесвани дамски обувки.