Неонови обувки

Една от най-новите тенденции е носенето на неонови обувки. И така, добре е да сте информирани относно тях, но и да спазвате класическите правила, за да изглеждате винаги уместно и елегантно.

 

 

Поглеждайки електронните платформи, ще намерите много модели в неонови цветове - вечерни токчета, стилети, масивни маратонки, невероятни сандали на висок ток, модерни боти до глезена с метален цвят и дори чизми от змийска кожа...

 

 

Неонови стилети

 

Неоновите стилети се появиха сравнително наскоро, но бързо завладяха света на модата. Без значение колко дълго или кратко живее една тенденция, нейната власт над нас се декларира по най-различни начини. Правилно подбраните обувки отразяват нашия стил и са индикатор за добър вкус. Понякога просто започваме да се чувстваме много по-добре с нашите любими обувки.

Модерните неонови обувки на ток допълват дънки, тениски, шапки или сака. Те се комбинират с гръндж и животински отпечатъци. Може да ги носите с износени дънки и връхни облекла в неутрални цветове. Особено добре се комбинират с къси рокли и шорти.

 

 

Сандали с катарами и каишки

 

Ако случайно ви поканят на концерт или парти е добре да имате нещо по-екстравагантно. Изберете специален модел неонови обувки, който изразява личността и вкуса ви. Това могат да са например гладиаторски обувки с напълно ниска подметка. Неоновите обувки изглеждат чудесно и под формата на равни летни боти, балетни обувки и ниски модели с неонови връзки на обувки.

 

 

Ненови обувки с масивен ток и платформа

 

Интересът към този модел не се губи, защото те са универсални и хармонично комбинирани в почти всеки аутфит и стил. Сред многото модели има и класически модели, които ще подчертаят изяществото на облеклото, съчетани с рокля или пола тип молив. Такива обувки ще изглеждат страхотно с вталени панталони или тесни дънки. Има обувки с едва забележима декорация, която също се вписва добре в класическите модели. Носенето на подходящо облекло с такива обувки с широк ток и вградена платфора през всеки сезон от годината е необходимо, за да се развива стила в синхрон с  тенденциите.

 

 

Спортен стил

 

Такива модели ще са ви от полза за вашите разходки извън града. Може да ги носите навсякъде, особено в дните, когато имате дълъг списък със задачи. Затова трябва да изберете правилните цветове, текстури и особено дизайн. Ако в гардероба си имате предимно дрехи в зелени и жълти цветове и неутрални аксесоари, може да изберете например неонови зелени обувки. Като се има предвид, че има много опции, трябва внимателно да подберем обувките си, защото те отличават стила и елегантността, дори и в такива важни аспекти като комфорта.