Ню Баланс маратонки

Posted by admin 04.01.2020 0 Comment(s)

Една от най-горещите тенденции, която бързо мигрира по улиците е тази да се носят маратонки. Трябва ли да изоставим обичайните обувки в тяхна полза? Съвременните дизайнери са сигурни, че да. Нека се опитаме да разберем каква е тайната на цялото това вълнение около спорта и защо модните експерти препоръчват да се носят тези не чак толкова привлекателни и обемни обувки.

Нека си припомним малко история…

 

В наши дни е абсолютно естествено да носим маратонки и кецове, комбинирайки ги с ежедневни дрехи. Такава тенденция обаче придоби широка популярност сравнително наскоро. Едва през 80-те години, когато спортът започва да оказва силно влияние върху поп културата, дизайнерите се насочват към темата за активния начин на живот. През 1983 г. британският кутюрист Вивиен Уестууд пуска модели на модния подиум, обути с маратонки. Появяват се първите модели от Nike и Reebok, които веднага попълва гардеробите на рапърите и се превръщат в неразделна част от уличния стил.

 

 

Назад към 90-те!

 

Най-ярките хитове на 2018 г. бяха маратонките от 90-те години. Дебелата подметка, изобилието от детайли, неоновите цветове и „издутият“ дизайн отново са актуални. Такива модели например бяха представени от фирми, които през последните години стават все по-популярни и у нас. Става въпрос за Ню Баланс маратонки, които може да разгледате и да изпробвате във физическия New Balance България магазин. Напоследък пламенните последователки на модните тенденции започват да се интересуват все повече от продуктите на този бранд, който се превърна в добра алтернатива на утвърдените на пазара марки у нас.

 

 

Ню Баланс маратонки мнения

 

Ако се интересувате от маратонки new balance мнения за това как да различавате оригиналите от Ню Баланс маратонки реплика, разгледайте коментарите и препоръките на потребителите във форумите и социалните мрежи. За да бъдете сигурни в това, че не купувате  new balance реплика, а оригинална стока пазарувайте от фирмените физически магазини или от оторизираните електронни магазини, които имат добра репутация.