Обувки Флавия

Posted by admin 21.10.2019 0 Comment(s)

В новата колекция български обувки Флавия есен-зима 2019-2020 са отразени най-актуалните модни тенденции.

Изящни женствени силуети с лоуфери, боти и ботуши до глезените или дори над коляното с геометрично правилни или оригинално оформени токчета, уникални, смели декорации и „намачкани“ текстури. Новите български обувки Флафия онлайн са най-вече в бизнес ежедневен стил и са подходящи за създаване на ярки градски тоалети, такива в стил спортен шик и дори облекла с ретро мотиви. С тях може дори да се направят съчетания в свободолюбивия бунтарски дух, изразяващ носталгия по 70-те години - този сезон можете да допълвате абсолютно всякакъв вид с подходящия чифт обувки Флафия естествена кожа!

 

Кожените ботуши и ботушите до коляното са една от най-практичните модели, които са в синхрон с международните тенденции за този сезон. Те не само се фокусират върху красотата на краката ви, визуално ги удължават, но и перфектно предпазват от студ, сняг, дъжд и мръсотия. Колекцията есен-зима 2019-20 включва елегантни ботуши, ботуши над коляното, изрязани ботуши със стабилни токове, ниска подметка, класически и с ботуш, наподобяващ акордеон, украсен с различни декоративни детайли - десетки нови модели вече очакват своите собственици!

 

При мъжките обувки практичността все още е водеща. Затова в асортимента на Флавия има много ботуши, изработени от гладка естествена кожа, допълнени от практична, стабилна подметка с дълбок протектор. Те изглеждат добре с всякакви дрехи в бизнес ежедневен стил и не изискват специални грижи: просто избършете обувките с гъба и крем и те ще заблестят като нови. Ако желаете да спестите пари, може да купите модели от минали колекции като обувки Флафия аутлет.