Обувки, които трябва да имате

Posted by vili 04.03.2016 0 Comment(s)

Задължителните обувки за една жена

 

 Напук на модните тенденции, винаги има модели, независимо дали дрехи, обувки или аксесоари, които никога няма да бъдат демоде.

 Въпреки че за жените колкото повече, толкова по-добре, не всяка може да си позволи да притежава разнообразието от обувки, които ежегодно са на върха на модните класации.

 

 В публикацията ще разберете кои са моделите обувки, които никога няма да излязат от мода и са задължителни, ако искате винаги да се чувствате на място.

 

 Черни обувки на ток

 Няма начин на да минете без тях. Те са подходящи за офиса, за парти, а също така и за прокъсани дънки. Възможно ли е това? Напълно. Просто изберете изчистен модел, независимо дали със заострен или заоблен връх, от кожа или велур.

 

Кецове

 Изключителни спортни обувки. Ако са бели, просто няма спортна дреха, която да не им отива.

 

 Сандали на ток

 Възможно най-малко материя – най-добре само каишки и пета, и разбира се тънкото високо токче. Задължителни за всяко официално събитие и за ежедневието в комбинация с пола или рокля.

 

Боти до глезена

 Със заострен връх или не, ниските боти с височина до глезена са незаменими за ежедневието. Прекрасно се комбинират с къси панталонки и дори поли и ефирни рокли.

 

Гладиаторски сандали

 Ниски, удобни и с много каишки. Тяхната височина може да стига до средата на прасеца, а модела е подходящ за панталонки, поли и рокли.

 

 Не се притеснявайте, ако нямате много опит в ходенето на високи токове. Всичко се постига след усилени тренировки. Съветваме ви те да стават вкъщи, когато дори да изглеждате нелепо, няма кой да ви заглежда.

 Ако въпреки това не се получи, спокойно изберете модели с дебел ток или просто по-нисък.

 Не се измъчвайте с неудобни обувки или такива, които не следват извивката на стъпалото, и то се измъква от тях при всяка стъпка.

Заложете на каишките, които обхващат глезена за допълнителна стабилност.