Обувки по поръчка от Интернет

Posted by admin 09.02.2018 0 Comment(s)

Мнозина смятат, че плащането на стоки в онлайн магазин с определени парични суми действа като гарант за тях, че сделката ще бъде извършена справедливо и никой няма да бъде в губеща позиция. Този пост ще разгледа въпроса по-благоприятно ли е плащането при доставка от предплащането?

 

Нека разгледаме получаването на стоки с наложен платеж по-подробно. Много хора наивно вярват, че чрез проверка на пратката директно на мястото на получаване, ще могат да имат претенции към превозвача. Да, те могат, но само при условие, че обувките са повредени по време на транспортирането и това е много малко вероятно. Във всички други ситуации, например, не ви харесва външния вид, размерът или цветът не отговарят - всички проблеми ще трябва да бъдат решени директно с подателя.

 

Тук идва въпросът има ли смисъл да плащате за нещо, което не съвпада с изображението и описанието в онлайн магазина и вие се почувствате измамени. И тук започва най-интересното, тъй като идва ред на темата дали може да се откажете. Но първо, следва да отговорим на няколко въпроса. Възможно ли е да отворите пакета, преди да бъде платен? Всъщност отговорът на този въпрос е "не".

 

Измамата е възможна и от двете страни - продавачът може да изпрати грешния модел, а не този, който се изисква от купувача, като същевременно осъзнава, че може да бъде наказан от съответните органи. Освен това купувачът, напълно безнаказано, може просто да откаже покупка и в този случай онлайн магазинът ще трябва да плати със собствените си средства за разходите за доставка и в двете посоки.

 

Не искам да плащам веднага, може ли при доставката? Страхотно, тогава наличните пари са точно от това, от което се нуждаете. В различна ситуация е възможно да се доверите и да предплатите, особено ако онлайн магазинът ви е добре познат или много други ваши познати и приятели пазаруват от него. Успешно пазаруване!