Обувки за едри жени

Posted by admin 21.12.2020 0 Comment(s)

Ако се интересувате от обувки за едри жени, прочетете тази публикация. В нея ще представим някои съвети от експерти, които ще ви помогнат в избора на най-подходщя чифт обувки за пълни жени.

 

 

Ако имате пълни крака

 

Велурът и матовата кожа, кафяви и неутрални цветове, тънки токчета и заострени V-образни обувки правят краката да изглеждат по-тънки и по-дълги

 

- Избягвайте груби, масивни или квадратни обувки и особено тези, които са широки в областта на глезените (например широки ботуши).

 

- Избягвайте обувки, които имат каишки около глезените.

 

- Избягвайте ярки цветове и шарки, които привличат вниманието към краката ви. Вместо това изберете неутрални цветове и нюанси на кафяво, които правят краката ви да изглеждат по-слаби.

 

- Предпочитайте заострените обувки и тези, които се стесняват към пръстите на краката или създават линия "V". Точно както блуза с V-образно деколте ласкае по-пищния бюст, така и обувките с такава форма, правят краката ви да изглеждат по-дълги и по-слаби.

 

- Освен това избирайте обувки с матова кожи или велур, вместо лъскави материали.

 

 

Ако имате големи глезени

 

За да изглеждат глезените ви по-слаби и по-елегантни, тайната е в носенето на високи токчета със заострен нос.

 

- Стойте далеч от обувки, които имат панделки, каишки и други декорации, които се връзват около глезена и визуално „отрязват“ краката ви наполовина.

 

- Напротив, елегантните високите токчета създават илюзията, че прасците и глезените ви са по-деликатни.

 

 

Ако имате пълни стъпала

 

Откажете се от грубите обувки с масивни или квадратни токове и давайте предпочитание на нежни обувки с малък ток без пета, които отзад имат каишка. Добра идея е да носите и платформи от този вид.

 

- Обувките на токчета slingback визуално удължават краката и не подчертават де факто проблемните зони. Това са вид обувки, които се характеризират с каишка, преминаваща зад петата или глезена.

 

- Избягвайте квадратни форми, които придават обем на стъпалото ви, както и дебели, квадратни токчета. Предпочитайте платформии с елегантни каишки зад петата.