Обувки за хора с широки крака

Избирайки правилните обувки и дрехи, можете да направите краката да изглеждат по-дълги и слаби. В този пост сме ви подготвили някои стилни тайни, за да изглеждат краката ви по-фини и елегантни. Затова вижте какво трябва да предпочитате и какво да избягвате, за да изглеждате стройни и изваяни!

 

Удобни обувки за широки крака

Обувките на висок ток са идеални за създаване на илюзията за по-тънки и дълги крака. Но внимавайте!

Колкото и странно да изглежда, стилетите не създават хармоничен образ! Напротив, по-масивните и квадратни токчета се вписват по-добре с "пълните" прасци и широките стъпала. Платформите са също толкова добър избор.

 

Най-добре е да избягвате напълно равни обувки, както и такива, които се връзки или каишки на глезена, защото те са склонни да подчертават стъпалата. Същото важи и за ботите до глезена.

Ако носите боти до глезена, би било добре да ги комбинирате с чорап с дължина до коляното в същия цвят като обувката. Можете да постигнете същия резултат с чифт чорапогащи и гамаши в цвета на обувките.

 

Изберете чифт ботуши до коляното или ботуши за езда. Всъщност, ако ботушите до коляното имат декоративен елемент в горната част, тогава резултатът е по-впечатляващ.

Острите обувки са за предпочитане пред заоблените пръсти, защото правят краката да изглеждат по-тънки и по-дълги.

 

Кой стил на облекло да изберете?

 

Дрехите, които покриват краката ви, като дълга пола, макси рокля или панталони, са много добър избор.

 

Въпреки това, панталоните или дънките не трябва да са твърде стегнати в точката на прасеца, за да не я подчертаят. Затова избягвайте панталоните със слим силует и предпочитайте такава с леко разкрояване тип камбана или с леко стесняване надолу. Това ще направи вашите прасци да изглеждат по-стройни.

 

Тъмните и едноцветни панталони са за предпочитане, тъй като правят краката да изглеждат по-слаби. Избягвайте принтирани панталони, панталони капри или модели с каишки върху глезените, защото те подчертават прасците.

 

Дългите ефирни поли са чудесен избор, който скрива прасците и ласкае вашия тип тяло. Всъщност, ако изберете дълга монохромна пола с висока талия, ще привлечете вниманието към горната част на тялото.

 

Изборът на монохромен тоалет е добро решение. В допълнение към монохромния вид, можете да го ограничите до долната част на тялото, комбинирайки обувки, панталони или чорапогащи с пола в същия цвят. Този лесен трик прави краката да изглеждат по-дълги и по-стройни.

 

Можете също така да направите тоалет, който ще привлече вниманието далеч от прасците, т.е. да насочите вниманието към горната част на тялото. Затова изберете тъмен цвят в долната част, като горната част да бъде в ярък цвят или с модел. Също толкова ефективен начин е доавянето на колан.

 

Най-добре е да избягвате мини или миди поли, защото те привличат вниманието към краката, освен ако не направите едноцветна комбинация или не носите мини пола с ботуши над коляното.