Обувки за ниски момичета

Posted by admin 20.08.2019 0 Comment(s)

Изготвихме списък, който да бъде полезен за всички дами, които са със скромна височина, защото най-важното е не само да се грижим за себе си, но и да имаме най-добрия избор в нашето ежедневие.

 

Обувките, които са отворени на пръстите, автоматично правят краката да изглеждат по-дълги и са изключително стилни.

 

Сандалите са отличен избор, защото са най-удобни за краката и не натоварват тялото.  Ако токът не е твърде висок и каишката е достатъчно широка, тогава сте ударили бинго!

 

Обувките тип котешки муцунки, макар и като цяло ниски, са особено елегантни. С техните малки токчета ще откраднете впечатленията на всички.

 

Ако разгледате изборът, който се предлага в търговската мрежа, ще се уверите, че той е повече от достатъчен. Равните или високи обувки могат наистина да променят начина, по който се движите и по който изглеждате. Има специфични видове обувки, които са извървяли дълъг път и подчертават силуета дори на дамите с по-скромен ръст. Въпреки това, ниските момичета могат да носят всичко!

 

Ако започнем отзад напред, първо можем да изолираме специфичните видове обувки, които са доста неподходящи за жени с ниска височина: гладиаторски сандали, които се връзват около глезените, обувки с масивни, груби токове, платформи с цялостна удебелена платформа или квадратни токове не добавят, а вместо това отнемат съществени точки стил от вашата външност.

 

Друга тайна за жени с нисък ръст се отнася до това, че високите токчета не са еднопосочна улица, нито най-добрият избор. Дори и да вярвате, че създаването на визуално по-голяма височина е единственото изискване, балансът и симетрията в пропорциите, трябва винаги да надделяват.

 

Ако сме облечени с къси шорти, къса рокля или мини пола, с прекалено високи токчета, привличаме погледа директно към краката си, опитвайки се да постигнете стабилно темпо, но играта вече е загубена...

 

И накрая, ако имате женствен силует с подчертани извивки, не носете много тънки токчета, които да изглеждат твърде крехки. В такъв случай, заложете на по-широки токове и се уверете, че формата им отговаря на останалите пропорции, като направите няколко репетиции пред огледалото.