Обувки за упражнения

Posted by admin 10.05.2019 0 Comment(s)

Обувките са любима тема за повечето жени. Някои от тях разполагат с големи колекции, за да задоволят страстта си. Пазаруването за обувки е мантра за мнозина!

 

За разлика от официалните и ежедневни, небрежни обувки, купуването на обувки за упражнения, е нещо, което повечето хора правят твърде рядко. Факт е, че здравината и вътрешната цялост на обувките за упражнения се разрушава много по-бързо от външния им вид. Всъщност, износените спортни обувки са една от основните причини за наранявания при упражнения.

 

Ако имате няколко чифта обувки за тренировка, вашият комфорт, осигурен от обувките ви, продължава по-дълго. Средното време е седем месеца, ако се упражнявате пет до шест дни в седмицата. Ако носите един чифт обувки, те обикновено губят своята ефективност след около три до четири месеца, ако се упражнявате същото време. Ако тренирате само три дни в седмицата, обувките ви може да са здрави малко по-дълго.

 

Има предложения колко часа да носите чифт обувки, но това може да стане доста обременително, опитвайки се да засечете колко часа средно носите обувките си седмично.

 

Запазването на гаранцията за обувките ви за упражнения е от голяма полза. Ако трябва да ги върнете, имате разписката си и имате също така датата на гаранционния срок, може да върнете обувките си, ако се окажат с дефект. Можете да напишете деня и в календара си.

 

Намерете начин да си отбележите датата, на която сте започнали да носите обувките си, така че да имате предвид, кога е време да си купите нови обувки за упражнения.

 

Времето, в което пазарувате обувки, също е важно. Ако пазарувате обувки сутринта, краката ви са по-малки и е възможно в проследствие да чувствате обувките си леко стегнати. Късните следобеди са по-добро време за пазаруване на обувки. Не забравяйте да си вземете чорапите, които ще носите, за да получите възможно най-доброто.

 

Всяка форма на спорт или упражнение има различно изискване към обувките. Обувки за бягане и ходене поддържат движението отпред-назад. Аеробичните обувки поддържат движенията да са стабилни от двете страни, докато баскетболните обувки поддържат гъвкавостта на движенията.

 

Много е важно да откриете специализирани обувки за бягане, баскетбол и аеробични упражнения. Кикбокс, стъпаловидни, ниско или високо ударни класове спортове изискват по-специална подкрепа от двете страни, отпред и отзад. Обувките за ходене, които купувате, са за движение отпред-назад.