Обувките - най-желаният моден аксесоар от дамите

Posted by vili 11.01.2016 0 Comment(s)

След направено международно проучване сред жените в редица страни като Австралия, Хърватия, България, Индия, Гърция, Холандия, Италия, Русия, Сърбия и Великобритания се е стигнало до извода, че обувките са на първо място сред модните аксесоари в мечтите и желанията им.

 

 

 Пред тях нито една жена не може да устои и затова обувките са най-колекционираният предмет. Единствено в това отношение правят изключение индийките, за които най-колекционираният предмет са шаловете.

 

 

 Проучването твърди още, че от всички дрехи дънките са тези, от които нито една дама не би се отказала. Повече от 65% от жените не могат без дънки в модния си гардероб.

 

 

 Пазаруването доставя най-голямо удоволствие на жената, когато тя е сама и без компания. Това твърдят повече от 60% от хърватките и сръбкините и повече от 50% от италианките. Повече от 90% от индийките пазаруват импулсивно, но въпреки това те обичат да се съветват с приятелки и близки. Гъркините купуват дадена дреха след дълги размишления, а рускините и италианките твърдят, че модните списания са изключително полезни и крайно необходими, за да бъдат постоянно информирани за модните тенденции.