Обувките разкриват характера ни

Posted by vili 13.01.2016 0 Comment(s)

 Причината да имаме различни модели обувки е заради различните ни тоалети. Но колкото и обувки да имаме, ние все пак си имаме любим чифт. С него винаги се чувстваме уверени и красиви.

 

 В зависимост от предпочитанията ни към определен модел, ние разкривате някои черти от нашата индивидуалност и характер.

 

 Вижте какво говорят обувките за вас според този кратък списък с модели:

 

Стилето

 Черните класически обувки с висок и тънък ток и затворена предна част идеално допълват официалните тоалети. Ако и вие предпочитате именно този модел за по-специалните поводи, това означава, че сте изключително практична личност и държите да изглеждате на ниво по всяко време.

 

Обувки с каишки

 Ако обувките с каишки са вашият любим модел, с който завършвате перфектната си визия, тогава вие се справяте с лекота с натоварените ежедневни задачи. Освен това винаги сте много шик и обичате да привличате погледите.

 

Боти

Ако това са любимите ви обувки, вие сте смела личност и демонстрирате своята позиция чрез модата. Независимо къде отивате, винаги се обличате според настроението и винаги изглеждате перфектно.

 

Спортни обувки

 Вие винаги изглеждате безгрижни и спокойни, дори и да не е така и в това се крие вашата най-силна черта. Можете да носите спортни обувки където си поискате, без да ви притеснява мнението на околните.