Отживели модни правила

Posted by admin 05.12.2016 0 Comment(s)

Няма по-страшно от това да възприемеш дадено модно правило и да го следваш цял живот. Ако то е класическо като бялата риза и малката черна рокля, ок, ще ви го признаем. Може би, да бъдете семпла си е вашето нещо. Но ако претендирате да сте по-атрактивна и с по-разчупен аутфит на работа и навън, старите модни правила трябва да отиват на боклука винаги навреме. За да си сверите часовниците точно преди старта на новия моден есенно-зимен сезон, решихме да ви представим няколко модни правила, които са за изхвърляне и които не трябва да ползвате поне в близките 10 години. 

 

Точно съчетание на цвят и материя между обувки и чанта
Това е нещо, на което ви е научила вашата майка, но днес, не върви и няма да мине в критичния поглед на всеки дизайнер. Напротив – чантата контрастира на обувките, с което много често се постига даже издължаване на силуета. 

 

Бижутата в тон
Двете правила си приличат, но ако трябва да избираме по-малкото зло, ще изберем чантата и обувките в тон. Бижутата от една и съща колекция, комплект, така да се каже е толкова демоде, че сякаш ни връща във филма Титаник и се чудим, да не би, всъщност, да има и обеци на дъното на океана, за които е уместно да слезем и да приберем!

 

Свръх ниската талия...
Едно време майките ни се караха за нея и сега ще трябва да го правят на още по-висок глас. В момента ниската талия не само че продължава да ни поставя в риск от заболяване на женските органи, но и е демоде. Така че следващият път, когато обуете дънки на ниска талия, момичета, не се оправдавайте с модата. Майките ви може да са чели тази статия!

 

 

Източник