Петте водещи летни тенденции при обувките

Posted by admin 23.06.2016 0 Comment(s)

 1. Каубойски ботуши. Тенденцията „каубой“ ще продължи и през лятото, така че, ако все още не сте си купили един чифт, значи е време да го направите. Заложете на изчистени или супер украсени и ги носете в хладните вечери с всичко - от ултра женствена рокля до дънки и кожено яке!

 

 2. Сабо. Това, което прави летните обувките различни, е макси версията им.  Тези обувки, наричани на жаргон мулета, заслужават да им се обърне нужното внимание. Те обикновено са с отворена или затворена пета. Изберете стил, който най-много отразява вашата индивидуалност и започнете да го носите веднага. Световните модни икони ни показват как да носим сабо - с ултра декорирани дантелени чорапи за много френски и „секси шик“ ефект.

 

 3. Етническа тенденция. Огромна е тенденцията дори в облеклото. Сезонът е вдъхновен от много култури и повторно разработва традиционни костюми с модерен, от време на време, футуристичен обрат. Смесването на дрехи и аксесоари от различни култури става изключително актуален тренд. Модели дънки съчетани с марокански чехли, женствени и „бон тон“ рокли със сандали, ръчно изработени от занаятчии от далечни земи. Така че, разгледайте сувенирите от вашите пътувания и ако планирате бягство от града през лятната отпуска, не забравяйте да отидете с празен куфар и купувайте толкова, колкото можете да пренесете обратно.

 

 4. Кръстосана каишка. Ако търсите плоски сандали, не се съмнявайте, че най-готините за сезона са изчистените или такива с два големи кръстосани ремъка в основата. Ако не ви допадат единия от двата основни типа, има много по-разчупени версии - от ретро стилове до такива с леко етнически акценти и тези, с участието на детайли, заимствани от спортно-техническите аксесоари.

 

5. Сплескани, удължени, заострени чехли. Този стил е продължение на зимните ботуши с такава форма, които бяха със скосен ток. Те могат да бъдат както класически, така и с пачуърк, етно мотиви, флорални и животински акценти, райета, квадрати и пр.

 

 Надяваме се, че нашата листа ви вдъхнови с най-красивите стилове, видяни на подиума в Милано и ... наслаждавайте се на своето лятно онлайн пазаруване!