Подходящи детски обувки за лятото

Posted by admin 11.06.2019 0 Comment(s)

Понякога можете да останете разочаровани от това, което онлайн търсачките ще ви покажат като предложения за детски летни обувки. Много повече резултатите са свързани с реклама на конкретни модели, отколкото обосновката, която търсите за най-подходящи видове обувки. В този текст ще разгледаме по-опростено, кои обувки са по-подходящи за малките момчета и момичета през горещите летни дни.

 

Още на пръв поглед в търсенията излизат детските сандали. Може да ви се стори странно, но не всички деца обичат сандали. Още повече, децата имат много силно изразено усещане за това, кое харесват и кое не, така че е много трудно да им угодите винаги.

 

При всички положения обаче, подходящи за момчетата са сандалите, които като дизайн приличат на маратонки. Това носи повече защита за палавите крачета на момчетата. Характерно за тези модели е, че имат по-големи каишки, които покриват по-голяма част от ходилото, някои дори са със затворена пета. но и имат достатъчно свободни зони, които да оставят кожата да „диша” добре.

 

За момичетата сандалите трябва да бъдат по-красиви, по-отворени и естествено да са съобразени с избора на детето. Така то ще се чувстват по-естествено и с радост ще носят този вид летни обувки. Можете да разгледате различни модели, които имат отличителни декоративни елементи подходящи за вашето момиче и нейната възраст.

 

Ако говорим за мода при детските обувки, то със сигурност има такава при моделите летни маратонки. Такива са летните маратонки без връзки. Те се отличават с ретро дизайн, приличат на платненки, с гумена предна част и с дупки за връзките оставени като декоративен елемент. Подходящи цветове са синьото, светло сивото, тъмно синьото.

 

За момичетата летните маратонки са винаги по-шарени, по-пъстри и цветни. Препоръчителни са моделите с каишки, които използват велкро. Така по-голяма част от маратонката не е заета с връзки, но има място за много повече декоративни рисунки върху обувките.

 

Алтернативни видове летни обувки могат да бъдат сабото за момичетата и джапанките за момчетата. Препоръчително е преди всеки избор на детски обувки, да разговаряте с децата за техните желания,  да ги водите с вас на пазар, или заедно да избирате онлайн, за да може те да са част от процеса и да се радват много повече на своите нови летни обувки.