Посрещнете новата мания - обувки с правоъгълни върхове!

Posted by admin 10.08.2019 0 Comment(s)

Новата (стара) правоъгълна форма става най-новата модна тенденция. На пръв поглед може да ви се сторят странни, но тези обувки спечелиха сърцата на дизайнери, стилисти, модисти и модни блогъри по целия свят! Причината за новата мания в обувната индустрия, е че обувките със скосена форма отпред, се върнаха под светлината на прожекторите. Те бяха актуални през 90-те години и днес напълно наводниха модните подиуми, витрините на магазините и кориците на списанията.

 

Особено това лято и с одобрението на дизайнерите може да ги видите навсякъде. Макар на пръв поглед, тяхната модна линия да изглежда така сякаш предизвика някакво неудобство, специалистите от света на модата прегърнаха тези тенденция и я приветстваха. Модната тенденция да се носят обувки в този стил, вдъхновен от 80-те и 90-те години, отново се завърна на модния подиум. В търговската мрежа се предлага огромно разнообразие от подобни модели.

 

Обувките с правоъгълна форма отред носят освежаващ въздух и са идеални за любителите на комфорта: със средно високите си квадратни токове, те са удобни за работа и разходка и идеални за ежедневни и официални тоалети.

 

За вечерни или по-официални изяви, обувките с такава форми могат да бъдат и с високи токчета! Комбинирайте този стил сандали с правоъгълен нос с вашата бляскава клубна лятна визия и няма нужда от нищо друго, за да бъдете стилни и да се чувствате уверени.

 

В неутрални тонове, с метални нюанси или жизнерадостни цветове, през лятото и по-късно през есента ще се носят обувки с правоъгълна форма отпред, украсени с лакирани детайли или декоративни акценти, като тенденцията ще продължи и през следващия сезон.

 

Популярността на обувките с правоъгълна форма не е случайна! Предложения от няколко големи имена помагат за това.

Креативните известни дизайнери в модната индустрия създават колекции от такива обувки, с които впечатляват света на модата с невероятно забележителните си предложения.

 

Ботушите с правоъгълен връх и златно лого станаха популярни през настоящия сезон пролет-лято 2019! Обувките в нюанси на благородни метали обещават да направят нощите ни по-ярки. Класическите скосени отпред токчета с метална катарама се нарича напомнят на филмите с Катрин Деньов от 60-те г., като същевременно съчетават елегантност и комфорт.

Наред с това има вълна от нови независими дизайнери, които залагат на обувките с правоъгълна форма в духа на стила на 90-те. Всичко това доказва, че това е печеливш стил, на който може да се доверите!