Пролетни ботуши

Posted by admin 25.01.2021 0 Comment(s)

Ботушите са в новините всяка зима, но тази година те са още по-сложни, по-декорирани и по-изкусителни от всякога. Бели или със змийска кожа, в цвят фуксия, с дантели, в лъскаво злато, с цветни пайети, те са всичко, от което се нуждаем, за да завършим нашата визия. Високи или ниски, широки или с дантели, ботуши тип за езда или с високи токчета, спортни или вечерни, ботушите са един от любимите видове обувки на жените по целия свят, но трябва да знаете някои от техните тайни...

 

 

Тази година ботушите доминират на модните подиуми в различни опции. Големите модни къщи представиха ботуши с дървен тънък ток, ботуши в цвят камила, ботуши с кожа на змия и високи модели над коляното. Носете ботуши до коляното над дънките си с пуловер или боти с масивни грайфери с „дънките на мама“ и обемен сиутшърт.

 

Белите ботуши също са много модерни. Модните ботуши от новия сезон радват с разнообразие от цветове и нюанси. Най-популярният цвят е бял - той доминира в дузина колекции на водещите имена в модата. Говорим за чисто бели ботуши и боти до глезените - смесването на този цвят с другите през новия сезон не е на мода.

 

Вторият модерен цвят за сезона е среброто. Говорим както за ботуши, изработени от плат с подобен цвят - украсени с пайети или имащи оригинална „астраханска“ структура. На мода са ботуши от черен плат, богато украсени със сребърна метална декорация.

 

Някои дизайнери са избрали много лаконични и дори донякъде консервативни дизайни, докато други са избрали различен път. И така, продуктите за пролетта изглеждат много оригинални, необичайни и дори претенциозни, наподобяващи сребърни куршуми - популярни през Средновековието обувки с остри пръсти. Други модели ботуши изглеждат като поръсени със сребърен прах в структурата на материята и цвета.

 

Модата за пролетта тази година динамично насочи вниманието си към ботушите. В нашата дигитална витрина e-obuvki.com ще намерите богат разнообразие от пролетни ботуши велурени, кожени, от еко кожа, лачени или от текстил. Те се предлагат в богата гама от дизайни, цветове и материали. Едно можем да кажем със сигурност. Ботушите, които ще са най-предпочитани за пролетта тази година, са тези, които стигат до коляното.