Пролетни тенденции

Posted by vili 14.05.2016 0 Comment(s)

  Научете се да използвате модата така, че тя да работи във ваша полза. В началото на топлия сезон през 2016 е добре да обновите гардероба си с елегантни, небрежни нови дрехи.

 

 Всички, които залагат на практичното и удобното, могат да са щастливи. Това лято е модерно да изглеждате семпло, спокойно и небрежно, а суетността, изтънчеността и прекалената претрупаност излизат в почивка. Не се стеснявайте да изглеждате като бунтар или работещо момиче с дрехи от мека, прохладна памучна, копринена или ленена материя. Модерни са аутфитите, при които дрехите се допълват като при класическите костюми, т. е. те са от еднаква материя и цветова текстура. Също така е много актуален монохромния цвят. Например да се облечете в нюанси на един и същи цвят от глава до пети.

 

 Когато говорим за цветове, синият цвят е безспорен фаворит, тази година. Панталоните и летните якенца, които са актуални това лято, са с парен и раздрънчен ефект. Модерни са панталоните и саката от нежен на допир памучен плат на точки, райе, геометрични форми, милитари, морски десен, ситни цветчета и животински десени. При горните дрехи са актуални олекотените, скъсени и разчупени кройки, при които за първи път декорацията е силно намачкан, раздрънчен и прокъсан ефект, както и маншет в края на ръкавите или в областта на яката, декориран с моряшко райе и закопчаването е с едно лъскаво копче.

 

 При по-спортните горнища се използват цип в ярък цвят и в долния подгъв се нанизва връзка, която се завързва отпред. При панталоните, дънките и полите се използват нежни десени или такива, които наподобяват работно облекло. Материите са отново силно намачкани и с разрези на коленете и в областите, които най-често се търкат. Панталоните и дънките са слим и наподобяват клин. За големите горещини се предвиждат по-прохладни и свободни модели от летен деним с ефектно смъкнато дъно и подвити високо над глезените при крачолите.