Пурпурни обувки на токчета за офиса

Posted by admin 09.10.2018 0 Comment(s)

Работата в офис винаги изисква дамско облекло, което да е в тон с вида на упражнявания бизнес. Понеже бизнес облеклото само по-себе си не може да бъде завършено без стилните дамски обувки, в този текст ще предложим една алтернатива на дамските обувки на токчета – алтернатива в пурпурен цвят.

 

След като дамските обувки на висок ток са задължителна част от дамския гардероб, то пред дамите може да стои дилемата в какъв цвят да ги изберат. Много жени са изморени от повтарящото се черно и затова търсят друго решение на модните си терзания. В този смисъл, един експертен съвет заявява ясно: пурпурният цвят за офиса е страхотно и гъвкаво решение, което дамите трябва да имат като вариант.

 

С какво да ги съчетаете? В дните, в които носите дънки и ви е неприятно да слагате черните токчета, пурпурните обувки винаги идва като отлична възможност. Когато самото ви облекло е в черно или в сиво неутрал, пурпурният тонще вкара интригуващ ефект в целия аутфит. Освен това пурпурното е отлично за контрасти, в дни, в които използвате червени, зелени, светли акценти.

 

Пурпурният цвят е специфичен цвят, които няма свое стъпало във видимия диапазон на светлината. Той се образува от смесването на синьо и червено, и заради това, през годините неговото модно битие често е търпяло промени. То има много разновидности. По-светли нюанси, по-гъсто наситени, по-тъмни дори. Това разширява избора ви според вашия вкус, естествено ако ви хареса идеята за пурпурни дамски обувки за офиса.

 

Размерите на токчетата също са от значение. Високият 10 сантиметров ток е отличен   за официални дни и поводи в офиса, но всичко над него може да е много натоварващо за всекидневно ползване. Удобството трябва да е водещата линия. Ако решите да имате един комплект лилави обувки за специални случаи изберете високия ток, но ако търсите стабилност и постоянство, насочете се към нещо на половина на високия размер.

 

При положение, че искате да избягате от стандарта на затворените обувки, изберете пурпурния цвят в обувка с отворена задна част и с каишка, която захваща глезена. Някои друг декоративен елемент върху обувката също може да разнообрази вашия избор. Просто проверете всички налични възможности и изберете!