Римски сандали

Posted by admin 06.08.2021 0 Comment(s)

Една от тенденциите в тазгодишната мода са римските сандали. Римлянките със сигурност не остават незабелязани, отчасти поради тяхната текстура, която магнетизира окото, но и различните линии, стилове, цветове и материали.

 

 

Няколко предложения за носене през цялото лято

 

Не забравяйте, че когато се комбинират с кожа, те са по-подходящи за града. Някои опции от тях дори могат да ви придружат в офиса. Определено обаче на разходки, в кафенето с приятелите си и в лятното кино!

 

В неутрални нюанси римските сандали намират перфектния си образ! В пясъчен златисто бежов цвят или в карамелен оттенък в комбинация с кожа или велур, те изглеждат прекрасно. Римлянките се комбинират най-добре с ленени дрехи в обичания от всички, романтичен бохо стил.

 

Едни от най-автентично изглеждащите римски сандали дамски модели е случаят със сандалите с въжета точно в цвят "канап", които са в неутрални или бели нюанси. Всъщност, ако чифтът е направен от естествени материали, още по-добре. Носете тези обувки в едноцветни, т.е. в неутрални цветове или бяло от глава до пети. Те се съчетават добре с ленени тоалети, които също са много модерни.

 

Чудесен избор за сандалите с цветни въжета, които са или в един цвят, или са многоцветни. Те са забавни и вървят перфектно с тениски и нашите дънки, поли и шорти.

 

Цветните римски сандали могат да придадат специален щрих на цвят към изяло черен или бял аутфит.

Кожените ремлянки са стилен и авангарден избор. Изберете да ги носите с бяла, черна или червена дълга свободна рокля, която създава витален силует.

 

Черни римлянки с каишка на глезена  са в перфектна комбинация и с ултра модерните трикотажни кроп топове и разкроени панталони с висока талия.

Ако изберете бяло или черно, тогава ги носете с всякакъв вид дълга рокля, пола или панталони, във всеки цвят или принт.

 

Вашите римлянки са подходящ избор както за офиса, така и за вашите разходки в града. Носете ги с карирани тениски и панталони в свободен стил. Сандалите, чиито дизайн напомнящ въжетата на кораби и платноходки, излъчват настроение на лято и море. Те са перфектната комбинация за всякакви облекла в морски стил! Например, блуза с бяло-сини райета, съчетана с тъмно сини панталони, ще подхожда чудесно с вашите въжени сандали. Или обратно, моряшко яке с бяла дълга пола или бели панталони, ще бъдат идеално подчертани с вашите сандали.

 

И още нещо! Римлянките са идеален избор, ако обичате да носите всякакви летни бижута с морски черупки на глезена!