С боти или ботуши през зимата?

Posted by vili 04.01.2016 0 Comment(s)

 Страстта на жените към обувките е нестихваща. Колкото повече имат, толкова повече искат. Като че, все нещо им липсва. Така е дори и през зимата. Искат от всички възможни цветове и модели боти и ботуши – ниски, високи, с тънка, с дебела подметка, с токче и т. н.

 

 За жената обувките трябва да са елегантни и удобни, а през зимата – да не се пързалят и да бъдат много топли, а най-важното - са модерни.

 

 Ако държите вашите зимни обувки да бъдат топли и стабилни през зимните дни, заложете на дамски боти без ток, с високо тяло и равна подметка. С тях ходенето ще бъде леко, дори когато е заледено навън. А високата част на ботите ще предотвратява навлизане на сняг и държи краката ви сухи.

 

 Ако искате да изглеждате елегантно в зимния сезон, изберете дамски боти с токче, не по-високо от 8 см. Тази височина е съвсем достатъчна и същевременно удобна за ходене в лошото време.

 

 Най-предпочитани през зимните месеци си остават ботушите до коляното. Те предпазват панталоните от намокряне, могат да се носят и със зимни рокли и поли, топлят краката, стабилни са, практични са, елегантни са, женствени са, а могат да бъдат и секси – всичко зависи от желания модел.