С какво да носим ботушите на платформа?

Posted by admin 13.12.2017 0 Comment(s)

Дамските ботуши на платформа са все още актуални и днес ви предлагаме няколко модни съчетания с тях:

 

С кожени дрехи

Тъй като и повечето модели ботушите на платформа са от кожа, те идеално ще си подхождат с кожените дрехи. Но дори и да велурени, ботушите на платформа перфектно допълват визията с кожено яке на ресни, тесен кожен панталон или клин, както и кожените рокли.

 

Голям набор от аксесоари

Ако комбинирате любимите си ботуши на платформа с по-изчистени и семпли дрехи, като например панталон с ръб, вълнена рокля, къса пола с бяла риза или изчистен пуловер, задължително разчупете визията си с повече аксесоари. Подходящия вариант за зимния период са големите шалове, топлите шапки с пух или някой друг интересен модел, ръкавиците, а защо не и екстравагантна чанта.

 

С плетиво

Обикновено в студеното време не ни е много до мода, а по-скоро да облечем нещо дебело и топло. Всяка дама залага на голям оувърсайз пуловер, който да облече с панталон или да може да носи и като туника с плътен клин. При всички случаи, ако се съчетаете такъв аутфит с хубави дамски ботуши на платформа, независимо дали ще са кожени ли велурени, 100% ще изглеждате модерни. Така облечени ще можете да отидете навсякъде, дори и на среща.

 

С къса пола или къси панталонки

За някои момичета късите поли и панталонки са неприемливи за зимата, но други с удоволствие ги носят. При това говорим за поли и панталонки от вълнена материя. Подобни модели, предназначени за зимните месеци, идеално се съчетават с ботуши на платформа. А като прибавим и вълнения чорапогащник, определено на краката няма да им бъде студено. Ако не сте пробвали, време е да го направите, за да се уверите сами.

 

Е, кой вариант най-много ви допада?