С какво да носите черна кожена рокля без ръкави?

Posted by admin 08.07.2016 0 Comment(s)

 Защо роклите създадени от този материал изглеждат толкова привлекателно и секси? Не е трудно да се отгатне отговора на тази въпрос. Причината е, че те подчертават вашата изящна фигура и наблягат на формата ви дами както никой друг моден продукт. Този костюм като втората си кожа, само с няколко модификации.

 

 Къса черна кожена рокля (прилепнали, полуприлепнали, свободностоящи тип слънце или напълно свободни, както и обемни) са добър вариант за срещи, разходки с приятели, излизане на нощен клуб или за някое не толкова формално творческо събитие.

 

 През топлите месеци е по-добре да я съчетавате с черни, лилави, в цвят бордо или сребърни сандалки на токчета. За прохладните дни комбинирайте с ботуши или боти с дебел ток или платформа, изработени от кожа или велур. За цвят изберете измежду: черен, бордо и тъмно зелено. От високите кожени ботуши е по-добре да се откажете ако не искате да изглеждате вулгарно. Що се отнася до връхните дрехи то е подходящо палто с пастелни нюанси, или вишневи или тип бордо тонове. Не избирайте прекалено голяма чанта тип мешка, по-добре е да се вземете малка чантичка  в съчетание с цвета на обувките.

 

 Ето и една интересна идея: можете да облечете ризата под кожената рокля (в класическо бяло, например) или дантелена блуза.

 Черна кожа рокля без ръкави и дължина до коляното (или малко повече) или с максимална дължина е избор на много звезди когато се явяват на червения килим или при друго празнично събитие. Образа с тази рокля е много лесно да се завърши - вземете черни обувки-лодки или елегантни сандали добавате още черна, червена или бяла дамска чанта и вашият нов стайлинг е готов!

 

 Трябва да кажем нещо и за бижутата. На черна кожена рокля изглеждат страхотно масивно злато, сребърна огърлица с камъни или спретнати тънки верижки и гривни.