Съвети за избор на тоалет за бала

Posted by vili 25.02.2016 0 Comment(s)

 Остават няколко месеца до „Сезонът на баловете“. Хиляди дванадесетокласници ще чуят последния учебен звънец и ще се впуснат в истинския живот. И може би отдавна е започнала „Треската за бални рокли и костюми“.  Всеки помни своя абитуриентски бал, нали? В желанието бъдем полезни за младите момичета и момчета, ще им дадем насоки в избора на най-подходящ тоалет.

 

 Естествено колебанията на дамите са свързани с това каква да бъде роклята – къса или дълга. Тази година модните дизайнери въвеждат модата на изрязаните елементи. Масово холивудските знаменитости полудяха по тази нова тенденция. Дълги рокли с изрязани дълбоки деколтета или изрязани гърбове – така се появиха дамите на червения килим.

 

 Със сигурност вече се превърна в хит и роклята с изрязана талия тип „пясъчен часовник“. За момичетата с по-дълги крака е предложението да изберат дълга рокля с дълбоко изрязан гръб. Бъдете смели, но и елегантни.  По-ниските абитуриентки имат алтернатива – тоалет от две части – бюстие и пола. Тук може да изберете дълга или къса пола, но бюстието задължително трябва да е над пъпа. Повечето модели са от полупрозрачни материи и са затворени до шията. Също много актуални и секси. По отношение на цветовите тенденции разнообразието е голямо – от ярко червено до черно и тъмно синьо. Като цветове на 2016 се определят бръмбарово зелено и лилаво – гроздов сок.

 

 За мъжете изборът на костюм е малко по-лесна задача. Остава на мода спортно-елегантният стил на обличане, като изключително модерен е зеленият цвят. Дори и да не изберете точно него като основен, то поне добавете тъмнозелен аксесоар към тоалета си.

 

 Накрая няма да пропуснем да кажем няколко думи за желанието на доста абитуриенти и тази година да отидат на бала си, облечени в български носии. От една страна те със сигурност ще се отличават от съучениците си, но и ще докажат, че българския дух и традиции са живи.

Източник: http://grumblr.me