Scarpa обувки

Posted by admin 08.01.2020 0 Comment(s)

Scarpa обувки мнения

 

Scarpa е италиански производител за спортни обувки, предназначени за каране на ски, алпинизъм, катерене, туризъм, алпийско бягане и планински начин на живот при екстремни условия.

Пионерският дух на Scarpa ски обувки продължава през десетилетията, като иновациите винаги са в основата на това, което компанията прави. Независимо дали става дума за първо изкачване, каране на ски на големи отсечки, установяване на нови маршрути или счупване на скоростни рекорди, екипът на SCARPA непрекъснато обновява планинските проучвания с надеждата, че те ще ви вдъхновят и ще ви осигурят максимален комфорт.

 

 

Безпрецедентен комфорт

 

Когато купувате Scarpa туристически обувки, не е нужно да избирате между модерен дизайн и комфорт. Обикновено фирмата създава нови модели, като взема предвид най-новите модни тенденции и анатомичните особености на краката в екстремни условия. Тя използва естествени материали, добавяйки високотехнологични инженерни суровини там, където е необходимо, за да повиши качеството и свойствата на обувките.

 

 

Scarpa обувки цени

 

Цената е по-висока от обикновено, но се припокрива с качеството. Ако искате да купите здрави и надеждни италиански обувки, тогава Recco Scarpa обувки са един от моделите, които са отличен избор. Това са висок клас зимни обувки с Recco система, предназначени за спорт. Цената варира в зависимост от сезона и магазина, от който поръчвате. Разбира се, зимните боти или ботуши са по-скъпи от летните модели, но не се колебайте, защото си заслужават!