Сини дамски чанти

Съществуват разнообразни видове сини чанти. Ние, екипът на онлайн платформата E-OBUVKI предлагаме широка гама от такива модели. Всяка наша синя дамска чанта онлайн се предлага на изгодна цена. Нашите големи, средни и малки сини дамски чанти могат да бъдат перфектния завършителен щрих на вашия тоалет.

 

 

 

Синя чанта в бизнес стил

 

Деловият стил на тези чанти с форма на трапец е непреходна класика. Той можe да бъде представен и под формата на класически правоъгълни чанти с плоско дъно с декоративна закопчалка или с горна закопчалка в центъра. Такава синя чанта ще се съчетае с офис тоалет в цветове като черно, бяло, червено, кафяво, бежово, сиво и марсала.

 

 

Синя дамска чанта тип торба

 

Моделът може да е изработен от гладка или по-груба кожа. Идеална за ежедневието, такава чанта придава небрежен външен вид и може да се носи с облекла в спортно-елегантен стил.

 

 

Синя чанта с тънка верижка

 

Синята чанта с верижка е много популярна и се комбинира с различни стилове облекла като ежедневни, бохо-шик, романтични, винтидж, класически и спортни.

 

 

Блестяща синя чанта в цвят металик

 

Блестящи малки чанти за през рамо в модерен син металик отговарят на всякакви дрехи. Такава чанта ще ви осигури свеж и дори луксозен външен вид. Леки, стилни и удобни, тези чанти са подходящи както за специални поводи, така и за всеки ден.

 

 

Как да изберем чанта според типа на фигурата?

 

Ако сте едри, избягвайте твърде големи чанти и такива с кръгла форма, защото те допълнително ще подчертаят извивките ви. Чанта, която е правоъгълна или квадратна, ще бъде идеалната за вас.

 

Ако сте дребни, най-добре е да не носите огромни чанти. Правоъгълна чанта със среден размер е най-подходящата опция за вас. Също така, чанти с малки дръжки ще са  ласкателни към вашия силует.

 

Ако сте едри, инвестирайте в чанта с големи и дълги дръжки. Също толкова добри са тези модели, които се носят небрежно, защото създават ефект на фин шик.

 

Ако сте високи и слаби, изберете чанта със среден или голям размер. Избягвайте чанти с много малки дръжки, тъй като те ще ви накарат да изглеждате още по-високи.

 

Важното е да изберете синя дамска чанта естествена кожа от качествени материали и в елегантен цвят.