Сребристи ботуши

Posted by admin 28.01.2021 0 Comment(s)

Какво да избера – сребристи ботуши до коляното или боти до глезена?

 

Осмелете се да комбинирате сребристи боти на платформа като се облечете в един цвят от глава до пети. Тъй като сами по себе си тези боти и ботуши са изключително атрактивни, погрижете се останалата част от облеклото да бъде минималистична.

 

 

Ако ги смятате за твърде смел аксесоар или все още не можете да се „идентифицирате“ с този стил обувки, изберете дизайн със сравнително ниска подметка.

 

Носете ги с разкошни дънки, ризи и велурени якета, копиращи стила на 70-те.

 

Също така може да ги комбинирате с женствени рокли с midi дължина, флорални (също тенденция от 70-те) рокли и сатенени поли с ризи.

 

От друга страна, тъй като това са обувки, които не остават незабелязани, смелите черни кожени високи ботуши, комбинирани с кожени тоалети, също са много модерни за тази зима.

 

Сребърните обувки на висок ток са обичани от дизайнерите на вечерни и сватбени рокли. Този тип обувки ще подчертаят красотата на дискретна вечерна рокля. Обувките в сребърен цвят сами по себе си създават тържествено усещане, така че не подхождат с претенциозни тоалети. Високият ток ще подчертае красотата на краката ви и визуално ще добави стройност. Но ако предпочитате да носите удобни кожени обувки, не се колебайте да изберете по-удобни варианти: например сребърни обувки на нисък ток.

 

Сребърните дамски обувки на скрита платформа изглеждат страхотно. При цялата привидна масивност, обувките със скрита платформа на крака изглеждат много елегантни и са по-удобни за носене от стилетите.

 

Обувките със сребърен цвят на платформата изглеждат необичайно, оригинално и смело.

 

Може да носите такива обувки дори през топлите месеци. В магазинската мрежа се предлагат разнообразни модели летни ботуши сребристи. Това могат да бъдат сребристи ботуши с отворени пети и пръсти, сребристи ботуши с филигрирана кожа и т.н.

 

Интересно се съчетават сребърна кожа и масивна платформа, добавяйки яркост и загадъчност към облеклото. Лекият, но ефективен блясък е тенденцията на сезона, така че не бива да се отказвате от него.