Сребристи обувки и чанта

Posted by admin 02.03.2021 0 Comment(s)

На какво най-много се наслаждавате на празниците? Разбира се, на възможността да носите най-бляскавите си токчета с чанта в сребрист цвят! Въпреки това, дори и най-впечатляващите токчета могат да загрозят облеклото и да трансформират тоалета от бляскав в кичозен. В този пост ще разберете как можете да избегнете това.

 

 

Абсолютно стилни, модерните сребристи обувки и чанта, се носят главно през нощта, но семпъл, минималистичен комплект може да се носи и от сутрин до вечер в офиса.

 

Обувките с ток удължават краката и ги прави да изглеждат по-стройни. В същото време обаче акцентират върху глезена, така че ако нямате дълги крака и тънки глезени, би било по-добре да предпочетете обувки с каишка около глезена, която започва малко по-ниско и по-обемен ток.

 

Изберете токчета с вградени платформи и тънък ток с чанта тип клъч в сребрист цвят за вечерните клубни излизания и напълно затворени (и непретенциозни) обувки с ток и чанта тип плик за офиса.

 

Носете вашите комплекти сребристи обувки с чанта със сравнително къси рокли и поли (в идеалния случай с дължина до коленете, тъй като макси моделите няма да могат да ги подчертаят) и разбира се с панталони, които завършват малко над глезена. Препоръчително е да избягвате чорапогащи.

 

Тази година е модерно пайетите да са доминиращи в тоалета. Изберете добре  съчетаващи се лъскави сандали в сребро или злато.

 

Сандалите в сребристо са вечерни обувки, които е идеалният избор - макар и не единственият - за фирмени партита, коктейлни вечери и тържествени събирания.

 

Носете сребиристи обувки и чанта с всичко и разбира се, с вашата бляскава клубна визия. Изберете смел дизайн, който да се откроява и придайте доза блясък на малката ви черна рокля за петъчните си излизания или на монохромен тоалет за по-официални поводи.

 

Предпочитайте метални нюанси или ярки цветове, които контрастират с вашия тоалет и не забравяйте, че чантата трябва да съвпада с обувките перфектно.