Сребристи обувки на платформа

Сребристите обувки често се използват за създаване на изискани вечерни визии. Най-често можете да намерите модели с високи токчета. Тези обувки са идеално съчетани с елегантни, вечерни рокли. Днес много хора избират обувки вместо с високи токчета, модели с платформа за по-небрежен стил и по-голям комфорт. Изберете идеалният чифт за вас, за да изглеждате по-слаби, по-ярки и по-ефектни.

 

Сребристи боти и ботуши на платформа за зимата

Тази година тенденцията се появи в много от колекциите на известните дизайнери. Известни компании „използваха“ тенденцията, а момичетата, които средят модата, веднага „приковаха“ вниманието си върху тях! Появата с подобни боти и ботуши и увеличаването на търсенето на този конкретен аксесоар предвещават нова мания, която ще достигне своя пик в най-скоро бъдеще.

Сребристите боти и ботуши за чудесен избор за съчетания с почти всичко от вашия гардероб. Такива зимни обувки ще изглеждат хармонично както с плътно прилепнали рокли, така и с модели с А-силует. С боти и ботуши с платформа можете да носите рокли с различна дължина - от мини, през миди, до макси.

Сребристите боти и ботуши могат лесно да се комбинират и с дънки.

Много момичета предпочитат тесни дънки. Ако предпочитате да носите обувки с по-висока платформа, може да ги носите и с панталон с тясна кройка. Само високи момичета могат да си позволят съчетание от широки панталони и обувки с по-масивна платформа.

Въпреки постоянното актуализиране на модните колекции, има такива модели сребристи дамски обувки, които са постоянно актуални:

  • обувки с тесен нос с висока платформа;
  • лоуфери с платформа;
  • официални обувки с отворени пръсти и скрита платформа;
  • оксфордки с платформа;
  • мокасини (с кръгъл нос, език и с малка платформа).

В нашата онлайн платформа E-OBUVKI се предлагат дамски обувки на платформа сребристи модели за всеки вкус и стил - сребристи ботуши на платформа, сребристи боти на платформа и сребристи сандали на платформа.