Сребристи спортни обувки

Posted by admin 16.10.2019 0 Comment(s)

Блясъкът в грима, дрехите и обувките в момента пресъздават тенденциите в модата то 80-те години. Но ако тогава момичетата блестяха от глава до петите, то днес е модерно да изберете само едно единствено нещо, което да свети. Например, сребристи спортни обувки с трептяща текстура от лимитирани колекции.

Дизайнерите на световно известните компании адаптираха блестящата текстура към ежедневния външен вид, добавяйки малко „звезден прах“ към дизайна на универсалните дамски обувки. Моделите с блестяща текстура се срещат не само при жените, но и при децата, така че майка и дъщеря да могат да създадат стилен семеен външен вид.

 

Нежно блестящите детски обувки, обувки и маратонки с блясък,  остави класическите образи на моделите дамски спортни обувки непроменени. Удобните детски и дамски кожени спортни обувки ще се харесат както на малките момичета, така и на техните родители, които ценят съвременната технология на комфорт и надеждност.

 

Дизайнерите тази година работиха усилено и създадоха леки и удобни подметка, на основата на която се появиха сребристи обувки на платформа. Дамските модели с блясък сребристи ежедневни обувки са представени в основните модни нюанси – пудра, черни и бели дамски спортни обувки.

 

Дамите с широки крака не е лесно да намерят обувки с правилната форма и големина. Това не е толкова лесно, колкото може да изглежда на пръв поглед. За лятото може да носите спортни сандали, а през есента да си купите подходящия чифт. Специално за любителите на красотата и собствениците на широк крак има специални модели!

 

Понякога клиентите не знаят за съществуването на такива обувки и страдат, носейки тесни модели, страхувайки се от дълги разходки и се опитват да прекарат по-малко време в движение. Ето защо, ние, екипът на e-obuvki.com, редовно препоръчваме да опитвате модели с повишена ширина, за да намерите перфектния чифт.

 

Този сезон съществуват и модели златисти спортни обувки, които отговарят на всички изисквания на модните тенденции и са предназначени за всякакъв тип крака.