Сребърни сандали

Posted by admin 26.04.2021 0 Comment(s)

Какви обувки ще носим в нощта на фирменото парти? Как да направим перфектната комбинация за блестящ клубен аутфит за петък вечер? Всичко, което трябва да притежавате, за да впечатлите всички на предстоящ официален повод, може да бъде просто чифт сребристи сандали! Моделите с отворени пръсти в цветове като злато или сребро са подходящи за вечерни изяви. Внимателно подбраните сребръсти обувки, които са напълно затворени и не изглеждат претенциозно, можете да носите и в офиса от 9 до 5.

 

 

Сребристи виски обувки с отворени пръсти

Комбинирайте сребърни сандали на дебел ток с топ и дънки или по-официални панталони, които завършват точно над глезена.

За нежен, женствен резултат, изберете рокля със сребърни сандали на висок ток с отворени пръсти в сребристи  нюанси с любимия си коктейл и ги комбинирайте с впечатляващи аксесоари.

 

Тясната черна пола с риза се вписва идеално със сандали с надничащи пръсти в смел сребърен нюанс.

Готини и в същото време изискани, отворените отпред сребърни сандали на ток и удобните сребърни сандали на платформа са идеални за всички часове на деня - от офиса до излизане с приятели през нощта.

 

Ако обувките ви са особено впечатляващи, би било добре дължината на дрехите ви да не ги скрива, а да ги оставите всички да им се любуват. Ето затова избягвайте дълги поли и скриващи обувките модели панталони и дънки.

 

Класически сребърни ниски сандали

Ако имате тънки крака и глезени, изберете елегантни, деликатни токчета, които ще ги накара да изглеждат още по-тънки.

Ако имате мускулести крака със здрави прасци и дебели глезени, избирайте по-груби дизайни официални сребърни сандали с платформа или по-масивни токчета, за да балансирате външния си вид.

 

Носете вашите дамски сребърни сандали с всичко: рокли, костюми и т.н. Ако решите да покажете краката си с къси шорти или пола, избягвайте твърде късите дължини, защото те ще направят външния ви вид да изглежда евтин.

Заложете на класическите или още по-добре на сребърни сандали с камъни или други декоративни детайли, които са идеални за парти.