Стилна визия с ботуши над коляното

Posted by vili 23.12.2015 0 Comment(s)

 Стремиш ли се към по-интересен зимен външен вид? Търсиш ли нещо различно, с което да разнообразиш гардероба си? Значи е време да насочиш вниманието си високи ботуши над коляното. Но за да ги носиш с подобаващо самочувствие, трябва да ги комбинираш с правилните дрехи.

 

 Но нека първо ти помогна с избора на високите ботуши. Преди всичко трябва да избереш комфортен модел. Преди да направиш покупката на избраните ботуши,  непременно премери както десния, така и левия. Обуй и двата ботуша, разходи се за малко в магазина, за да ги усетиш върху краката си. Само така ще прецениш дали са подходящи, в противен случай неудобния чифт би развалил настроението ти.

 

 С какво можеш да ги носиш?

 Ако си избрала модел, който е прилепнал по краката, трябва да знаеш, че той най-добре се комбинира с поли и рокли, които надолу се разширяват. Тесните поли и рокли не се препоръчват! Тези комбинации се асоциират с леките жени. В тази връзка те съветваме да избягваш преднамерената голота и прекаления сексапил. Освен това обърнете внимание на дължината. Заложи на рокля или пола със средна дължина. Съветваме те да избягваш преднамерената голота и прекаления сексапил.

 

 Ако си избрала модел ботуши, които не са толкова прилепнали по краката, можеш да го комбинираш с панталон. Ако харесваш клин, съчетай ги дълъг пуловер или туника.

 

 Високите ботуши се комбинират перфектно с якета и палта с дълги силуети. А шапките, шаловете и всички зимни аксесоари перфектно допълват всяка визия.