Стилни по всяко време

Posted by admin 03.11.2017 0 Comment(s)

Всеки се възхищава на стилните дами, които имат усет към модата и изглеждат зашеметяващо без да прекаляват с външния си вид. Можете да бъдете и вие като тях, стига да следвате тези основни правила:

 

Време

Когато сутрин бързате да не закъснеете за работа, малко е трудно да решите с какви дрехи искате да бъдете. Затова помислете от вечерта, на спокойствие и не сте сънени. Освен това, само вие знаете колко време ви е необходимо за сутрешните процедури: миене на зъби, грим, прическа.. Затова вместо да ставате в последния момент, настройвате алармата за часа, който ще ви осигури необходимото време за тях.

 

Дрехи според случая

Винаги се обличайте адекватно. Спазвайте дрес кода на работното място или дадено събитие. Носете подходящите дрехи и съчетавайте правилно цветовете.

Не робувайте на модните тенденции. Носете само тези кройки, които стоят безупречно на вашата фигура, за да изглеждате винаги перфектно.
 

 

Стил

Не е нужно да купувате дрехи, които не са по джоба ви, за да изглеждате стилно. Можете да изглеждате „скъпо“, стига да има усет и вкус. Дори и най-дребният елемент или аксесоар може да допълни визията ви и да я направи изискана. Това може да бъде колие, шал или слънчеви очила.

 

Не подценявайте силата на обувките

Важно е да знаете кога да бъдете с токчета и кога с удобни обувки. Можете да бъдете елегантни и с комфортни равни обувки в ежедневието, не само с високи токове, стига да сте облечени подходящо.

Бъдете верни на стила си без значение какво диктуват модните дизайнери. Изградете свой собствен стил, който да бъде ваша запазена марка и да ви прави изключителна.