Странно или не

Posted by admin 08.08.2017 0 Comment(s)

Странно или не, звездите правят ето тези необичайни неща на високи токчета

 

Звездните личности са застрашени от факта, че са постоянно на прицел от папараците. Затова и те винаги трябва да внимават какво и къде, а и най-вече как правят едно или друго нещо. Ще се учудите, но следващите дами от шоу бизнеса са били хванати в крачка да вършат много странни неща…на високи токчета! Ето колко вманиачени могат да са жените, когато става въпрос за поддържане на репутацията „стилна и неотразима“ и за отказа да правят каквито и да е компромиси с принципа си „винаги на обувки на висок ток“.

 

Аманда Сийфрид обожава да разхожда кучето си привечер и вярвате или не, тя винаги го прави на високи токчета.

Ако я наблюдавате, дрехите й не винаги са толкова елегантни, но високите обувки при нея са задължителни. Вероятно, красивата блондинка има някакъв комплекс от ниския си ръст…

 

Ким Кардашиян също не прави компромиси със своите обувки на високи токчета

и ги обува дори когато е на фестивал на открито. И тук говорим за типичния тийн оупън еър, на който и с дамски обувки на платформи не е особено уместно да отидеш, защото говорим за обстановка сред природата.

 

Иванка Тръмп пък играе голф на обувки с високи токчета.

Модната дизайнерка и президентска дъщеря очевидно съвсем няма намерение да спазва спортния етикет и си държи единствено и само на правилата на модата.

 

Кайли Дженър пък на няколко пъти е била засичана на обувки на високи токчета не къде да е, а на самия плаж.

Не знаем как точно се справяла с пясъка, но по всяка вероятност, в повечето случаи моделът е била придружена от интимна компания, защото иначе просто няма как…

 

Кейт Мидълтън е снимана да играе хокей на трева в дамски ботуши на висок ток и от естествен велур.

Да, обувките не са уместни за обстановката, но пък наистина бяха страхотни!

 

Източник: http://toate-credite.com/