Тайните на звездите да издържат на високи токчета

Posted by admin 03.07.2019 0 Comment(s)

Виждайки звездите на червения килим, съвсем естествено всеки от нас си задава въпроса: как могат да стоят толкова дълго на високи токчета? Разбира се, този въпрос става още по-наложителен, когато за нас сандалите с 15-сантиметровите.. токчета са синоним на думата мъченичество, а краката се чувстват направо малтретирани, когато обуем такива обувки. Как да се наслаждаваме на любимите си токчета без страх? Ето някои съвети, които споделят знаменитостите!

 

 

Дебели токове: вашият верен съюзник

 

Стилетите често са неудобни, защото налягането се упражнява върху много малка част от крака. Напротив, дебелите токчета имат по-голяма основа, позволяваща налягането да бъде разпределено по-гладко върху по-голяма част от крака. В резултат на това краката ни са по-малко притиснати и следователно се чувстваме по-комфортно.

 

 

Предпочитайте обувки с платформи

 

Обувките на платформа предлагат същите предимства като токчетата, тъй като намаляват разстоянието между тока и предната част на крака, без обаче да жертват от височината.

 

 

Носете обувки, които за закръглени отпред

 

Обувките с висок ток, които обаче са заоблен връх, в ключалката, държат крака по-добре и не позволявайте да се плъзга напред, колкото класическите сандали или обувки с остър връх. Така че, носете обувки със заоблен нос, за да избягвате мазоли и досадни мехури по пръстите си.

 

 

Променете височината на токчетата

 

Различните видове токчета може да причинят различни точки на болка - чифт високи токчета могат да накарат краката ви да се издуват в областта на петите, докато други притискат пръстите ви. Сменяйте токчетата с по-ежедневни обувки, за да се облекчавате от болката, създадена от постоянното носене на едни и същи токчета.

 

 

Преместете теглото си

 

Според много звезди и модели, тайно оръжие срещу болката и неудобството, създадено от обувките на висок ток, особено ако прекарвате дълги часове с тях, е свързано със следната тайна. Опитайте се да изместите теглото си към външната страна на обувката. Това ще облекчи част от натиска.

 

 

Инвестирайте в качествени обувки

 

Качествените обувки предлагат повече подкрепа и по-голям комфорт, отколкото техните евтини версии. Също така, те имат по-добра форма и по-добре прилягат към крака (всички ние знаем повече или по-малко твърдите, вдървяващи усещания, които обикновено имат най-евтините конструкции), което ни позволява да ходим по-правилно и по-лесно с качествени обувки.