Тази година мини чантите ще са на гребена на вълната

Posted by admin 04.03.2019 0 Comment(s)

Вече видяхте някои забавни трансформации на по-класическите дизайни, забелязахте червения цвят, който ще бъде с неоспоримо влияние в модния свят, както и някои други видове неочаквани дизайни, които насочват интереса към чантите – един от най-обичаните женски аксесоари. Тази година се осмелете да пазарувате нещо различно и... вънуващо. Тази публикация ще разгледа максималната стойност на чантите с мини размер.

 

Микро чантите също са индикация, че модата върви ръка за ръка с икономическата реалност: цифровите покупки и плащания нарастват, а електронните пари вече са заменили конвенционалните пари в много страни. Ние носим по-малко неща със себе си и следователно се нуждеам от по-малка чанта. Чудесно е как мини чантичките се съчетават с тоалети и аксесоари в почти... всякакви стилове и могат да ви придружават в офиса от 5 до 9, на разходка с приятелки, през уикенда и ори на тържествени поводи.

 

Мини чантичките могат да бъдат тенденция, но цените им придадат чувство за изключителност. Както знаете, чантичките с малки размери могат да бъдат с доста нескромна цена.

 

Но какви са мини чантичките, които потребителите предпочитат? Много хора не знаят, че първата миниатюрна чанта, която се е превърнала в тенденция произхожда от Италия. Тя се появява преди около два десетилетия и се е носела под мишницата, както французите носят известния си хляб франзела.

 

Разбира се, можете да държите вашата малка чанта за дръжката. Този сезон, най-малкото, най-"горещите" мини чантички имат каишка, с която да ги носите като пощальон и да имате свободни ръце...

 

Друга силна модна тенднция са чантите, украсени с ресни и пискюли. Невероятно небрежният вид на чантите и коланите с ресни и пискюли ги прави модерна тенденция за следващия сезон. Мини вариантите изглеждат сладко и непринудено с такъв вид декорации. Те са истинска декларация на добър вкус и екстравагантност в едно. Декоративните елементи са, или върху цялата чанта, или просто като украса при довършителните работи или върху дръжките.