Тенденции при пролетно-летните дънки на 2016 година

Posted by vili 05.05.2016 0 Comment(s)

 Според статистиката най-често носената дреха на 21 век са дънките. Интересен е фактът, че това важи и за мъжете, и за жените. Дънките, макар да са се появили като работна дреха, вече излизат от този практически диапазон и стават основно облекло за какъвто и повод да се сетите – в това число и за официален, ако например, ги съчетаете с елегантна риза и чифт обувки на висок ток, както и по-спортен, ако сте на разходка в планината, с тениска и шапка с козирка. При всички случаи обаче, след като станаха толкова популярни и универсални, дънките днес са далеч по-разнообразни отпреди. Нещо повече – както е например, при дамските рокли, и при дънките вече можем да различаваме сезонни и ежегодни тенденции, които да следваме. Ето кои са актуалните деним трендове за сезон пролет-лято 2016 година.

 

Подгънати в края

Най-накрая, онези от вас, които, по принцип, са принудени да носят новите дънки на шивач за скъсяване, могат да си спестят и разкарването, и парите. През този сезон всички подгъваме дънките в долната част, като в много случаи дори моделите сами по себе си така пристигат в магазина и дори са подгънати на няколко пласта чак, почти до началото на коляното.

 

Скъсани

Изтърканите, скъсани дънки се върнаха на мода шеметно. Всички ги обичаме още от едно време, но ако преди две-три години по-скоро рискувахме да се появим с такива дънки на парти, днес, можем да присъстваме даже и на рожден ден с тях, защото са адски актуални. Всички знаете как се късат дънки, нали? Е, можете да си трансформирате миналогодишния чифт и пак да спестите пари.

 

Естествен цвят

Трудно и силно е да говорим за естествен цвят на дънки, но когато го спомене, на 100% всеки от вас се сеща за кой точно нюанс говорим. Ето той, а не черно, сиво, мастилено синьо или нещо друго ще бъде модерно през този сезон!