Токчета с връзки

Posted by admin 08.02.2020 0 Comment(s)

Токчета с връзки значение

Тъй като модерните обувки за успешно реализираните дами с активен начин на живот съчетават традициите, но винаги ги представят пречупени през призмата на тенденциите, съвременните дамски обувки с връзки с ток се предлагат в разнообразни модели, дизайни и цветове. Напоследък са особено модерни декорираните обувки като и токчета с връзки с кристали, камъни и бижутерийни елементи. Обувките с връзки се предлагат от особено строги модели за консервативни костюми до артистични модели, подходящи за по-екстравагантни тоалети.

 

 

Високи токчета с връзки с широк ток

Дизайните на дамските обувки с връзки ни връщат към естетиката на 70-те и ретро стила. Минималистични и обикновени или ярки и светли, семпли и лаконични или с изобилие от бижута, както в колекциите Dolce & Gabbana - такива обувки ще ви създадат усещане за летене при ходене и ще бъдат чудесна алтернатива на иконичните стилети.

 

Какво да облека?

За външен вид в бизнес стил може да съчетаете обувки с връзки с широки токчета с  панталони с права или разкроена кройка, риза и дълга жилетка.

Ако отивате на романтична среща, опитайте комбинация от вашите обувки с връзи с женствена рокля.

За дейности на открито носете обувки с широк ток с шорти с висока талия и елегантна блуза.

 

Токчета с връзки за обувки с тънък ток

Удобните обувки с връзки с тънък ток са изключително модерни през този сезон. С розови цветове или със сребърни пайети, с искрящи кристали и други подобни декорации, не придават шикозен облик на всеки тоалет. Тяхната грациозна извивка на платформата подчертава релефа на стъпалото, а регулируемите каишки осигурява перфектно прилягане на стъпалото.

 

Какво да облека?

Обувките с връзки с тънък ток хармонично ще се впишат в новата ви визия независимо от вашия стил. Те изглеждат добре с макси пола, изработена от лесно драпираща се материя, къси панталони от дънкови материи и панталони с разкроени крачоли.

 

Зарадвайте себе си или изненадайте любим човек с удобен модел токчета с връзки с камъни, капси или кристали. Предлагаме ви да купите модерни и стилни обувки от дистрибуторската мрежа на компанията ни в Интернет - онлайн магазин e-obuvki.com оперира на цялата територия на България.

Очакваме ви!