Нашите специални трикове за ходене на високи обувки

Posted by vili 18.03.2016 0 Comment(s)

 Обикновено, основният проблем на вашите любими дамски обувки е, че не можете да ходите с тях, защото токовете им са прекалено високи, нали така? Твърдим това, защото в повечето случаи, колкото по-висок е токът на една обувка, толкова по-нежно и елегантно изглежда тя. В същото време, трябва да знаете, че, всъщност, ходенето на високи обувки съвсем не трябва да ви притеснява, камо ли да ви затруднява. Напротив, точно обраното е, а с нашите препоръки и насоки от днес насетне вие ще можете да вървите на токчета уверено и без никакви притеснения.

 

Практиката е най-важният фактор

 Със сигурност, имате поне един чифт дамски обувки, с който дори не сте пресичали прага на дома си. Ако още не можете да преодолеете страха си, ги използвайте за упражнения у дома. Така дори ще сте сигурни, че няма да ги унищожите още при първото обуване за навън.

 

Не е нужно да правите никакви допълнителни движения на тялото

 Например, въртенето на ханша и някои по-специални чупки в бедрата само биха затруднили походката ви и биха ви разконцентрирали. Затова първо свикнете да ходите нормално с високи токчета и чак тогава се гответе за добавяне на секси движения с останала част от тялото си.

 

Възползвайте се от дизайна на високата обувка

 Някои дамски обувки с високи токчета имат допълнителна защита срещу залитане и за пазене на равновесие. Така например, скритата вътрешна платформа ще ви даде повече самоувереност и ще стъпвате по-леко, докато ботуша с чорап по глезена и каишките също ще ви създадат илюзията, че стъпвате на по-сигурно и на 100% с тя ще ви е далеч по-комфортно от напълно отворена обувка, например, която няма да има дизайн за комфорт.

 

От пета на пръсти

 Това е правилната стъпка, а не обратното – ходенето на пръсти и след това търсене на петата за упора! Запомнете това правило и задължително се придържайте към него, когато ходите на високи дамски обувки.