Цикламени обувки

Цикламеният цвят е любим на не малко дами. Можете да го видите като цикламен пуловер, цикламено поло, цикламен панталон, цикламена чанта, но заще не и в цикламени обувки. Всъщност последните няма ли да са най-трудно съчетаеми?

 

Цикламата като цвят се свързва с цветето циклама. И ако то си има своите особености като цвят, защото може да бъде необичайно ярко в розовата гама, та чак до лилавото, то когато е приложено към облеклото, цикламата е много типична, ярка и дори сочна като цвят. Затова тя не е шега. Ако сложите цикламен пуловер на черен прилепнал панталон, може би ще изглеждате страхотно, но ако сложите цикламени обувки на същия този панталон, тогава може да изпъкнете прекалено ярко.

 

Въпреки това не се притеснявайте. Има модели цикламени обувки на висок ток, които са чудесни за официални тоалети. Има цикламени велурени обувки или кожени боти от циклама, които също са много стилни, но много повече за ежедневно ползване. Вместо на черно, те биха вървели добре с екрю панталон, светло сиво панталон, дори сини дънки, но в по-светлата гама.

 

Носенето на цикламени обувки с прекалено тъмни дрехи, може да направи ходилата ви да блеснат, което ще сваля погледа в краката ви. Освен ако не сте много смели, не носете цикламени обувки със зелен панталон, защото иначе ще заприличате на цвете, но обърнато наобратно.

 

 

Изборът на цикламени обувки се определя от повода и от вида обувка. Тоест ако изберете цикламени обувки на ток, вече мислите за официално събитие, ако изберете маратонки с преобладаващо цикламено, то значи сте в спортно-елегантния стил, ако търсите цикламени чехли или сандали, то искате да се чувствате свежи на морето или във ваканционния си период. В този смисъл, първо вижте модела обувки в цикламен цвят и сравнете с това, какви намерения имате за ежедневието. Тогава по-лесно ще изберете обувките и как да ги съчетаете.