Удобни обувки на висок ток – възможно ли е?

Няколко съвета как да изберете удобни обувки на висок ток

 Според нас това е напълно възможно. Многото жени, попаднали в редиците на „жертви на модата“, просто не са открили своя модел обувки на висок ток.

 

 С нашите съвети тази грешка може да бъде поправена. Вижте как да откриете перфектните обувки.

 

 Естествени материи

 Инвестицията в обувки от естествени материи е една от най-добрите, които може да направите, особено, ако смятате да ги носите често (повече от веднъж седмично).

 Изкуствената кожа или лакът са доста твърди и почти не подлежат на промяна. В смисъл, че няма да се нагодят според вашето стъпало. Така рискът да имате болки и мазоли се повишава доста.

 От друга страна велурът и естествената кожа се отпускат скоро след като започнете да ги носите и са доста по-удобни.

 

 Точният размер

 Обувате една обувка и тя ви приляга точно. Супер! Да, ама не. Значи ви е малка. Вашият размер оставя около един пръст разстояние от върха на палеца до върха на обувката.

 За по-точно определяне на размера, съветваме ви да пазарувате след работа. Тогава краката са леко подути и мястото, от което се нуждаят е по-голямо. Така ще сте по-сигурни, че обувките няма да започнат да ви стягат след няколко часа прекарани в тях.

 

 Вътрешната част на обувката

 В предната част на някои модели, там където стоят пръстите и възглавничките на стъпалото, има допълнително омекотена вътрешност.

 Това прави обувките много, ама много по-удобни, тъй като при ходене на високи токове, точно върху предната част на краката е съсредоточено вашето тегло.

 В случай, че харесания модел не разполага с такива екстри, не се отчайвайте. Снабдете се със силиконови възглавнички, които се залепват във вътрешността на обувката.

 

 Внимание: при това положение задължително трябва да оставите повече място за пръстите си, при избора на номер.