Визията на модерната жена

Posted by vili 15.03.2016 0 Comment(s)

 Какво са обувките за жените – една нестихваща страст, едно неутолимо желание към нови и нови модели и марки! Може ли да се каже, че това е мания? Не, защото човек така е създаден – да търси, да иска, да се усъвършенства..., а носенето на дамските обувки -  това е магия!

 

 Защо започваме така? Много дами се обвиняват, че обувките в гардероба им не са достатъчни, че всеки път, няма какво да обуят. В същото време получават упреци от съпрузите си, от роднини, приятелки и т.н, че не спират да купуват. И така се получава странна ситуация – хем нямат, хем са виновни. Затова дами искаме да Ви кажем едно – бъдете себе си и слушайте себе си. Никой никога няма да изживее Вашия живот, затова Вие не го правете в лишения. Ако можете да си позволите нещо финансово, направете го. Защото след година-две да кажем, онези 10 – сантиметрови токчета, които така сте искали, а не сте имали, вече няма да може да носите. Краката ще ви болят, годините вървят напред и нещата стават по-сложни. Така че, живейте сега.

 

 Новата мода на обувките за този сезон – следвайте я. Старите чифтове приберете навътре в шкафа, след няколко години отново ще се върнат като хит на пазара. Ще ги освежите и хайде пак с тях. Сега купете новите шарени маратонки на цветя, високи тънки токчета и отворени сандали, нежни мокасини в лилаво... Старайте се да ви е удобно на Вас. Похарчените пари за обувки не са напразни. Новите придобивки влияят добре на самочувствието Ви със сигурност. Всеки нов чифт играе нова роля в живота Ви. След време ще имате живот, пълен със спомени и няма да забравите удовлетворението от така желаните обувки, които сте закупили, въпреки упреците. Никога не се чувствайте виновни за нещо, което желаете от сърце!