Впечатляващите тенденции при обувките

Posted by admin 20.02.2019 0 Comment(s)

Мерилин Монро веднъж казва, че ако дадеш на момичето правилните обувки, тя може да завладее света. И, разбира се, не бихме могли да не се съгласим! През следавщия сезон елегантни токчета, богато украсени обувки, впечатляващи боти или каубойски ботуши ... новите тенденции са много интересни.

Ето седемте най-специални тенденции, които през този сезон ще преминат от модните подиуми в реалния живот.

 

 

1. Котешки муцунки с гола пета.

 

Малките токчета с котешки муцунки се връщат този път по-освежаващи от всякога. На практика (поради ниската си височина) те придават на нашия външен вид ретро вдъхновено докосване.

 

 

2. Обувки с декоративни детайли.

 

Търсите начин за надграждане на външния си вид? Предлагаме ви да опитате обувки с декоративни детайли. Например, носете чифт мулета с кристали или сандали с мъниста и ще оставите страхотни впечатления. Внимавайте, защото останалата част от тоалета, трябва да бъде, или минималистична, или монохромна.

 

 

3. Обувките от 80-те години.

 

Миналия сезон белите ботуши бяха обувките на гребена на тенденцията. Сега модата при обувките е доминирана от силуети, вдъхновени от 80-те, но в обновен стил. Помислете за меки, широки в глезена ботуши, с тънки токчета и стилна украса!

 

 

4. Щифтове и катарами

 

Този сезон, детайлите са от голямо значение. Така нашите любими обувки се допълват с впечатляващи катарами и изискани панделки. Комбинирайте две тенденции в едно, като изберете обувки с котешки муцунки и ниски тънки токчета, украсени с детайли.

 

 

5. Каубойски ботуши.

 

Пригответе се за пътуване до Дивия Запад. Каубойските ботуши се завръщат динамично и видяхме много вариации: от класическия кафяв до впечатляващаия дизайн, имитиращ кожа н питон.  

 

 

6. Токчета в стил Art Deco

 

Следващият сезон ще доминират стилните токчета с оригинална форма на тока, която в някои случаи е истинско произведение на изкуството. Всеки би инвестирал в чифт обувки в стил Арт Деко с токове, които имат уникална скулптурна естетика.

 

 

7. Впечатляващи боти до глезена.

 

Време е да сложите черните си ботуши в килера и да изберете по-впечатляващ чифт, за предпочитане до глезена. На почит са ботите в лъскав, бляскав нюанс или поне със специален принт.