Впечатляващи тенденции в пролетните обувки

Posted by admin 07.04.2019 0 Comment(s)

Мерилин Монро казва, че ако дадеш на момичето правилните обувки, тя може да завладее света. И, разбира се, не бихме могли да не сме съгласни! Ето седемте най-специални тенденции, с които да завладеете впечатленията на всички по улиците със стил през предстоящата пролет.

 

Всеки сезон се вълнуваме да разберем какъв стил ще играе "силно" и в какви дизайни да инвестираме. Вижте кои са 7-те най-разпространени модели обувки от тази пролет, които са изключително стилни и впечатляващи.

 

1. Котешки муцунки

Малките котешки муцунки с токчета с височина около 3.5см. се връщат на мода, като този път са по-специални и по-свежи от всякога. На практика (поради ниската си височина) те придават на нашия външен вид романтичен, ретро характер.

 

2. Обувки с декоративни детайли

Търсите ли начин за надграждане на вашия външен вид? Може да опитате обувките с декоративни детайли. Например, носете чифт мулета с кристали или сандали с мъниста и покажете краката си с пола, шорти или рокля. Внимание: останалата част от тоалета трябва да бъде, или минималистична, или монохромна.

 

3. Обувките от 80-те години

Миналия сезон белите ботуши бяха хит. Сега, с връщането на модата от 80-те години, те са доминирани от силуети, но в обновен дизайн. Помислете за меки, широки ботуши с тънки токчета и всякакъв вид украса!

 

4. Обувки с връзки около глезена и панделки

Този сезон, детайлите създават невероятни ефекти. Обувките изглеждат много по-свежи и интересни с впечатляващи катарами изискани панделки. Комбинирайте две тенденции в селекция от обувки с котешки пети.

 

5. Каубойски ботуши

Пригответе се за интензивно пътуване до Дивия Запад. Каубойските ботуши се завръщат динамично. В момента известните марки предлагат много вариации: от класическия кафяв дизайн до впечатляващи ботуши с животински принт.

 

6. Арт Деко модели

Времето на доминиране на традиционните токове е изтекло за неопределено време. Толемите дизайнерски модни къщи инвестират в модели високи обувки с оригинални токове в стил Арт Деко, които имат по-скулптурна естетика.

 

7. Впечатляващи боти до глезена

Време е да сложите черните си ботуши в килера и да изберете по-впечатляващ чифт, за предпочитане до глезена и в оригинален нюанс - или поне със специален печат.